Sen 1963 har vi på JC Jeans Company sysslat med framförallt en sak: jeans. Givetvis också kläder som passar till jeans, men alltid med jeans som utgångspunkt. Det styr vårt utbud, det är vad vår personal kan absolut mest om och det är vad våra butiker är till för. Jeans, helt enkelt.

JC grundades 1963. Då hette vi Junior Center och första butiken låg i Helsingborg. Kärleken till jeans låg till grunden för Junior Center och när vi nu kallar oss JC Jeans Company har en massa saker förändrats. Utom en sak: kärleken till jeansen är intakt, och är fortfarande vår klarast lysande ledstjärna. Jeans har genomsyrat precis allt vi gjort och fortsätter att göra det.

Jeans är både världens enklaste plagg (det är alltid snyggt) och ett av världens mest komplexa om man börjar syna sömmarna: hur ska jeansen sitta? Vilka jeansmodeller sitter bäst på vilka kroppar? Vilka tyger och tvättar finns det och vad betyder egentligen rinse wash? Därför erbjuder vi, förutom den kanske kunnigaste personalen, också gratis uppläggning och uppstyrning av alla jeans som köps i våra butiker.

Undrar du något, kanske om just jeans eller kläder som passar till jeans, är det bara att fråga. Välkommen in i butiken!