• Vard: 10–19
  • Lörd: 10–17
  • Sönd: 11–17

Om oss

Spiralen Köpcentrum invigdes redan 1969 och består idag av två hus där en glasellips sammanlänkar de två husen. Hösten 2012 gjordes en rejäl renovering och vad som kom att börja kallas Tegelhuset växte fram. Här möts man av rymd med högt till tak och moderiktig känsla.

Tillsammans med Linden Köpcentrum, som även det ägs av Lundbergs, står vi för en stor del av Norrköpings shoppingutbud. Vi vill vara det självklara valet till shopping, umgänge och fritidsintressen så som bio och träning. Genom att erbjuda allt från tidig frukost till lunch, fika och mat under nattetid finns alla möjligheter att tillgodose alla behov och livssituationer.

Följ oss på Facebook och/ eller Instagram där vi heter lindenochspiralen för att hålla dig uppdaterad om nyheter hos oss!

Event- & butiksytor

Är du intresserad av våra eventytor? Maila en beskrivning av aktiviteten, yta samt datum till maria.sundell@lundbergs.se Vid intresse för butiksytor vänligen skicka en intresseanmälan eller kontakta några utav våra förvaltare. För övrig information om fastighetsägaren besök Lundbergs hemsida.

Vid olycksfall där det behövs hjärtstartare hittas en vid rulltrappan bredvid Lindahls i Spiralen, men också en bredvid Tele 2 inne i Linden Köpcentrum.

NER PÅ STAN – ett samarbete mellan fastighetsägare i innerstaden

Lundbergs har, tillsammans med Castellum, Corallen, Magnentus och Skandia Fastigheter, ingått ett samarbete för att knyta ihop de olika shoppinggatorna i inre Norrköping. Samarbetet har fått namnet NER PÅ STAN med missionen att uppmana människor att uppleva och njuta av vår spännande innerstad.