I sommar vill vi erbjuda Norrköpingsborna ett nytt besöksmål för hemestern. Här är du välkommen att njuta av en härlig sommar i city med ett unikt utbud av caféer, restauranger och butiker, och nya mötesplatser där vi kan umgås på ett coronasäkert sätt. Här finns allt från uteserveringar att njuta av till sköna platser att vila på en stund. Dessutom ett sommartorg fyllt med spel och roliga aktiviteter för hela familjen.

Det började med en fjäril i form av en graffitimålning på Linden köpcentrum i samband med kulturnatten. I sommar flyger fjärilarna vidare längs Olai Kyrkogata och Norrköping city när de tillsammans med härliga lampskärmar, möbler m.m. sätter färg på Hantverkargatan och Olai Kyrkogata. Enkla möbler av återvunna material har fått ligga till grund för den pop-up park som tagit form i början av gatan, vid Centrumkyrkan.

Varmt välkomna till sommar i city!

 

Ett sommartorg fyllt med roliga aktiviteter

Högst upp på sommargågatan, vid Centrumkyrkan och Olai Kyrkogata 40, har vi skapat ett härligt sommartorg fyllt med roliga aktiviteter för hela familjen. Här kan du slå dig ned och vila en stund, njuta av en medtagen lunch vid någon av sittplatserna, utmana vännerna i spel, låta Weibulls lära dig mer om odling, låna idrottsutrustning från Fritidsbanken och mycket mer!


Sommartorget presenteras tillsammans med: